Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Cohasset Snuff Film - poszter és előzetes

2012.07.03. 13:25 Csabi87

Újabb áldokumentarista filmet köszönthetünk a The Cohasset Snuff Film-et, amely egy fiatal, sorozatgyilkos srác történetét meséli el, viszonylag érdekesnek tűnő módon.

Történetünk 2009-ben játszódik, amikor is a massachusetts-i Cohasset városát szörnyű tragédia rázta meg. A helyi iskola egyik 17 éves diákja, Collin Mason lemészárolta három osztálytársát. A gyilkosságokat egy kamerával rögzítette, majd a végeredményt feltöltötte az internetre. A szülők és a hozzátartózok természetesen jogi úton-módon elérték, hogy a felvételek lekerüljenek a világhálóról, ám jelen filmünk készítői rábukkantak a videóanyagokra és a The Cohasset Snuff Film néven egybe gyúrták és egy szörnyűséges dokumentumfilmet készítettek belőle, amelyben néhány illetékes, ismerős is megszólal.

Amint látjuk a stáb természetesen igyekszik valóságosnak beállítani az egész történetet, már csak a hatás kedvéért is, de ez mondjuk így divatos. Ami a nagyobb gond lehet, hogy a tovább mögötti előzetes alapján ez a produkció mindennek tűnik, csak jónak nem. Mondjuk nem is vagyok nagy rajongója a footage filmeknek, bár az kétségtelen, hogy a poszter nagyon durva lett:

The-Cohasset-Snuff-Film-Poster.jpg

Címkék: előzetesek áldoku poszter footage upcomings the cohasset snuff film

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr604623473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása