Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 2. évad 6. rész

2012.07.03. 18:41 Csabi87

Volt egy álmom... De komolyan! Azt álmodtam, hogy a Teen Wolf tök jó lett. Hogy miért történt velem az a csúfság, hogy ezzel a becses szériával álmodjak azt nem tudom, talán a 6. rész múltkori előzetese bújt meg a tudatalattimban, mindenesetre tényleg vártam a folytatást, hiszen elég fasza tempót és jaj de nagy izgalmakat vizionált előre a múltkori szűk fél perces promó.

Ami pedig külön jó hír, hogy csalatkoznunk sem igazán kellett, hiszen a 2. rész után végre megint egy pofás epizóddal örvendeztettek meg minket, amibe még én szemétláda se igazán tudok belekötni, na de azért megpróbálok. 

A tovább mögött folytatom. Spoileresen.

teenwolf-s02-06-1.jpg

A Teen Wolf legutóbbi felvonásában ugye a készítők felfedték előttünk, hogy a szörnyűséges, kígyószemű és nagy farkú (nem úúúggyy) gonosz az Jackson. Ezt mondjuk sejthettük is erősen, viszont már akkor jeleztem, hogy szerintem ezzel egész jó irányba indulunk el és úgy látszik, hogy ez tényleg igaz.

Az epizód eleje tulajdonképpen az előző végétől folytatódott, Derek és a srácok a Jackson-szörny nyomába eredtek, viszont az elképzeléseikkel ellentétben meglehetősen nehezen bírtak el újfajta rémünkkel. A Derek és Jackson közti bunyó egyébként egész jó volt, sőt talán az egyik legjobb ilyenféle jelenethez volt szerencsénk az utóbbi idők bunyóit tekintve. Még az oszlop sarkát is leboxolta Derek, ami azért nem kis teljesítmény ám. Arról nem is beszélve, hogy az Argent család nagyja is megjelent, hogy jól agyonlője a szörnyet. A képsoroknak és JR Bourne-nek jár a pont, viszont a siker itt is elmaradt, Jackson pedig megszökött, hogy a buzibárban gonoszkodjon. 

Ha az előítéleteimet félreteszem, akkor igazából az a jelentsor sem volt rossz, annak a végén pedig Jackson-t szépen el is kapták, de szerencséjére csak Scott és idegesítő kis csüngőmajom barátja Stiles, akik aztán egy rabszállító kocsi belsejében kötözték meg a már visszaváltozott ex-lacrosse kapitány.

teenwolf-s02-06-2.jpg

Egyébként, hogy picit előreugarjak... nem is tudom mi a lófaszt gondoltak. A farkasemberek erősek, az acélajtón úgy jutnak át, hogy leszaggatják, hát basszus még Allison apja is széttört egy széket hátra kötött kézzel... akkor majd pont az új, erős és jaj de veszélyes szörny nem szabadul ki az ótvar bilincsből. Nyilván meg kellett, hogy szökjön... csak sután oldották meg, szerintem. Ellenben az átváltozás, amit már a neten azért korábban is láthattunk nem kicsit volt fasza, kár hogy megszakították a nyáladzással. 

A 40 perc nagy részét egyébként szerencsére a "Jackson-a-szörny" problémakör töltötte ki, amitől legalább nem vált unalmassá az egész. 

Egy-két hülye jelenettől függetlenül tényleg minden rendben volt, ilyen volt a fotós srác (Ő volt az ugye? Annyira jellegtelen szegény, hogy nem vagyok benne biztos), aki összebarátkozott Lydiával, bár sejthetjük, hogy ő tud valamit és azért jópofizik, de ez a szál egyelőre annyira érdekes, mint a csokinyúl segge. Mondjuk azért egy vicces dolog akadt, gondolok itt arra, hogy Lydia kutyáját Prada-nak hívják. "Nice job!" - veregethetjük a készítők vállát, nem egetrengető a poén, de viccesebb volt, mint mondjuk Stiles a legutóbbi 18 részben.

teenwolf-s02-06-3.jpg

A legnagyobb elbaszás címét pedig nálam a középtájon történt jelenet kapja, amikor is kiderül, hogy Argent anyuka is beépült az iskolába, hogy majd aztán most szemmel tart mindenkit. Nem tudom mi lesz a következő? Még jobban lenyírja a haját? Picit értetlenül is állok ez előtt, bár lehet, hogy így akarnak neki picit több szerepet adni, csak hát a karakter szar, nem szabadna erőltetni.

Tulajdonképpen azt hiszem a monológ végére is értem, szerencsére nem volt ez rossz és ha az előzetesnek most is hihetünk (holnap felkerül a blogra is), akkor a következővel sem lesz nagy baj. 

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr394626088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása