Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 07. 03.

2012.07.03. 15:48 Csabi87
  • Charlie Sheen lesz az amerikai elnök a Machete Kills-ben, illetve William Sadler (Démon lovag) is szerepet kapott. Sőt ha ez nem volna elég Electra és Elise Avellan is visszatér a folytatásra.

  • Korábban már írtunk pár szót a The Happytime Murders című filmről, amely valamikor jövőre érkezik, akkor egy kép is felkerült a blogra, most viszont az vált biztossá, hogy R-es besorolású lesz a produkció. Helyes.

  • Október 19-én érkezik az Államokban a Paranormal Activity 4. része, mondjuk ezt már eddig is tudtuk, viszont újabban az a hír járja, hogy Matt Shively (Barrio Tales, April Apocalypse) lehet az egyik főszereplő.

  • Robert Baker és Brian Howe is ott lesz a Devil's Knot-ban.

  • Ryan Kwanten (7500) és Hugo Weaving (Mátrix-trilógia) is csatlakozott az ausztrál Mystery Road című thriller stábjához, ahol Aaron Pederson, Jack Thompson, Tasma Walton és Trisha Whitton is ott volt már. Maga a film egyébként gyilkolós-misztikus produkció lesz.

  • Sean Astin (Gyűrűk ura), Brandon Eaton (Dexter) és Ben Hollingsworth pedig a Cabin Fever: Patient Zero-ban lesznek ott. A Kabinláz 3. részének forgatásai augusztus közepén kezdődnek a Dominikai Köztársaságban.

  • A Horrorra akadva 5. felvonására pedig Craig Bierko tér vissza, aki mondjuk ezúttal majd egy új karaktert alakít. A negyedik részben "Tom Cruise-t" játszotta.

  • Sharon Hinnendael (Rites of Passage) kapta a főszerepet Alan Mruvka Embrace of the Vampire című filmjében, amely az azonos című '95-ös produkció remake-je lesz.

  • Olly Blackburn (Donkey Punch) következő filmje a Kristy című slasher lesz, amelyben négy álarcos gyilkos vadászik majd néhány egyetemistára, akik az ünnepek idején nem utaztak haza. Azt beszélik, hogy Emma Watson lesz a főszereplő, de ez még koránt sem biztos.

  • Úgy tűnik Justin Long (Aki bújt, aki nem 1., 2., Pokolba taszítva) lesz a főszereplő a Tom Holland rendezésében és írásában készülő Stephen King adaptációnak A tízórai emberekben.
Címkék: hírek horrorra akadva 5 paranormal activity 4 the happytime murders cabin fever machete kills devil s knot mystery road embrace of the vampire kristy a tízórai emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694623498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása