Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Smiley - előzetes és poszter

2012.07.02. 12:56 Csabi87

A Smiley című film előzetese már novemberben felkerült a blogra, viszont ezúttal egy poszterrel is gazdagabbak lettünk, sőt az is kiderült, hogy az Államokban október 11-én érkezik a produkció.

A Smiley  egyébként Michael J. Gallagher első nagy filmje, a forgatókönyvet pedig ő és Glasgow Phillips névre hallgató kollégája jegyzi, utóbbival kapcsolatban egyébként érdekes lehet, hogy South Park néhány részén is dolgozott illetve egy zombikomédia is fűződik a nevéhez.

A történet középpontjába pedig egy mosolygós álarc mögött megbúvó gyilkos kerül, aki főszereplőnőnk idegeit borzolja majd, a létezéséről pedig jó formán csak ő tud, így pedig igazán nehéz meggyőzni bárkit is arról, hogy nagy a baj.

Az előzetes itt megtaláljátok, az új poszter pedig ennyire pofás:

Smiley-Poster1.jpg

Címkék: gyilkos smiley poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr44622594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása