Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Girls Gone Dead - új előzetes

2012.07.02. 14:15 Csabi87

A Girls Gone Dead című horrorvígjátékhoz korábban volt már egy poszterünk és egy előzetesünk is, a helyzet ezúttal annyival több, hogy egy frissebb trailer is érkezett, amely már nem annyira lájtos, mint az előző.

A történet 6 csinos leányzóról szól, akik a tavaszi szünetben koccannak egyet, de mivel elsőre egy meglehetősen lepukkant helyre tévednek, igyekeznek felpörgetni a dolgokat. Ez aztán oly annyira sikerül, hogy egy nagy, szextől sem mentes buliba csöppennek, ahol aztán balszerencséjükre egy szekercés csuhásnak öltözött gyilkos is felbukkan, aki igyekszik minél hamarabb, minél több embert levadászni.

A produkció egyébként a 80'-as évek környékén divatos szexvígjátékokat és a horrort szeretné elegyíteni, a korábbi és a mostani előzetes alapján nem rosszul.

A rendezést egyébként Michael Hoffman Jr. (Sigma Die!, Spring Break Massacre) és Aaron T. Wells (Rachel's Requiem) vezényelte. 
Míg a főbb szerepekben Krystyna Ahlers, David Ausem, Tony Batman, Ryan Dee, Bettlejuice (Horrorra akadva 2.) és Ron Jeremy lesz látható.

Címkék: vígjáték előzetesek slasher upcomings girls gone dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr684622614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása