Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sylance - poszter

2012.07.01. 11:48 Csabi87

Az előző független horror után most itt egy újabb, amivel kapcsolatban azért csak halkan jegyezném meg, hogy sablonosságban hajaz a korábbi produkcióra, viszont a fényképezés szebbnek tűnik, sőt egy csinos menekülő lány is adott, akiről letépik piros ruhácskáját, tehát már izgalmasabb, mint a Camp 139, bár hasra esni valószínűleg ettől sem fogunk.

David Ross új filmjében néhány fiatal egy erdei tavi kirándulásra indul, hogy jól kikapcsolódjanak és együtt legyenek, amivel nem is lenne baj, hiszen olcsóbb ez így, mintha a Szigetre mennének, viszont míg utóbbi helyen az ott "lakók" megtűrik a hangoskodást, addig az erdő környékén élő helyiek inkább a csendet részesítik előnyben és kurvára zavarja őket a fiatalok társasága. Viszont egyet se féljünk, az ott lakók pontosan tudják, hogy lehet elhallgattatni a hangoskodókat.... akár örökre is.

Íme a nem túl acélos poszter:

Sylance-Poster.jpg

Címkék: videók poszter upcomings sylance

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr124620573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása