Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Grave Encounters 2. - az első kép

2012.07.01. 17:12 Csabi87

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Grave Encounters kap egy második részt, a hírnek pedig nagyon örültünk, hiszen az első rész egy nagyon fasza áldokumentarista stílusban készült produkció volt.

A folytatás munkálatai már elkezdődtek, maga a kész film októberben érkezik, most pedig megjött az első képanyag is.

A Victious tesók ezúttal azt próbálják majd nekünk beadni, hogy a Grave Encounters nem is film volt, hanem egy valóban megtörtént esemény, amelynek során Sean Rogerson az akkori főszereplő tényleg eltűnt az épületben. Később aztán egy misztikus blogger érdekes videót küld át Alex Wright nevű karaterünknek, a felvétel ugyanis azt bizonyítja, hogy Sean életben van csak egyszerűen nem tud kiszabadulni az első rész helyszínéül szolgáló intézetből.

Alex néhány barátjával és a bloggerrel együtt úgy dönt megpróbálja kiszabadítani Sean-t és rájönni arra, hogy mi is történt pontosan az épületben, de azt hiszem mondanom sem kell, hogy csak hamar ők is szembetalálkoznak a valaha látott legszörnyűbb démonokkal. 

Grave-Encounters-2-kép-1.jpg

Címkék: kép szellem démon upcomings grave encounters 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr774620644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.07.06. 22:10:07

A Grave nagyon ott volt, bár ahogy emlékszem kommentben meg is jegyeztem a vége valahogy nem tetszett, de mindenképpen nagy alkotás volt, és várjuk nagyon-nagyon a 2. részt :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.07.07. 11:12:14

@Cyril: Egyetértünk, mondjuk nekem a végével sem volt bajom és az egyik, hanem a legjobb áldoku film, amit eddig láttam. Mondjuk erősen bízom benne, hogy a folytatás is legalább az első rész színvonalát hozza :)

süti beállítások módosítása