Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Tall Man - poszter és előzetes

2012.06.30. 18:35 Csabi87

Pont egy hónapja került fel egy kép a The Tall Man című horrorból, amelyben Jessica Biel játssza a főszerepet, a rendezői teendőket pedig nem kisebb név látta el, mint Pascal Laugier, akinek a Saint Ange és a Mártírok című produkciókat köszönhetjük.

A The Tall Man egy kis bányavárosban játszódik, ahol az éj leple alatt rendre eltűnik néhány gyerkőc, akiket a helyiek szerint a címszereplő gonosz rabol el. A városi nővérke mondjuk meglehetősen szkeptikusan áll a dologhoz és csak nevet a babonán, egészen addig, amíg a kisfiát is elrabolja valami, akkor már kénytelen utána indulni, hogy anya tigrist játsszon.

Biel kisasszonyon kívül Jodelle Ferland (Silent Hill, The Cabin in the Woods), Stephen McHattie (Exit HumanityPontypool - A zombik városa), Jakob Davies, William B. Davis (Gyilkos paraziták, A hírnök, Stephen King: Az) és Samantha Ferris (Odaát) is feltűnik majd.

A poszter fasza, a tovább utáni előzetes viszont kevésbé sikerült izgalmasra, az a tipikusan "12 egy tucat" fajta. Ehh Pascal...

The-Tall-Man-Poster.jpg

Címkék: poszter the tall man upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr644620557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2012.07.01. 10:18:59

A rendező nálam eleve hátrányból indul, de hátha ez jobb lesz, mint az ultrabeteg Mártírok.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.07.01. 19:36:14

@desmondwallace: Én a Mártírokat meg pont bírtam, ez a produkció viszont kicsit nekem vérszegénynek tűnik, de azért talán nem lesz olyan vészes:)

süti beállítások módosítása