Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 2. évad 5. rész

2012.06.30. 09:49 Csabi87

Ahogy ígértem megkésve bár, de itt a legutóbbi Teen Wolf epizód beszámolója. Az 5. rész előzetesét elnézve igazán bizakodhatunk, de sajnos bebizonyosodott, hogy azért 30 másodpercbe könnyű izgalmasan összezsúfolni egy 40 perces epizódot.

Mondjuk a 3. rész szintjére nem süllyedtünk, sőt a 30. perc körül még izgalmas dolgok is történtek, de összességében ez a epizód sem volt szemet kápráztató és lelket melengető, na de majd a következő, legalábbis az előjelek megint ezt mutatják.

A tovább után pedig spoieleresen folytatnám.

teen-wolf-s02-e05-1.jpg

Akik megnézték az aktuális epizód előzetesét azok már sejthették, hogy végre fény derül a kígyó szemű, nagy farkú lény kilétére, ami mindenképpen időszerű volt és jár a piros pont a készítőknek, hogy nem húzták ezt el, mint mondjuk a Supernatural esetében szokták (persze másféle sorozat a kettő).

Igazából meglepődni azt hiszem nem lepődtünk meg, legalábbis az edzettebb sorozat fanok semmiképpen, hiszen a legutóbbi részekben egyértelműen Lydia felé vitték az irányt, így hát tudhattuk, hogy nem ő lesz az, a másik esélyesünk pedig igazából csakis Jackson volt... nesze neked kreatívitás... Mondjuk nagyon azért ne ostorozzuk az ötletgazdákat, mert lehet ez még jó és ezek alapján kvázi Jackson végre valóban gonosz karakter lehet, aminek én kifejezetten örülök, hiszen talán - mondom TALÁN - kapunk egy egész pofás "csúnya bácsit" is. Persze Jacksont alakító Coyton Haynes színészi képességeitől ne dobjuk el az agyunkat, de még csak a bugyinkat se nedvezzük össze (kinek mi), de azt hiszem a nem túl acélos színész csapat közül az egyik legjobb, mondjuk ez valóban nem nagy kunszt tőle.

Különösön jó ez annak fényében, hogy Derek barátunk nem az a kifejezetten gonosz karakter, most is sokszor áll a háttérben és néha vicsorog, de picit puha a srác, három csatlósára pedig szintén nem érdemes sok szót pazarolni. A fekete srác még talán elmegy egynek, nagy, kemény legény, de a hónaljstift homlokú ripacs szőke, és bongyorkás haverja kész borzalom. Szánalmas produkcióval borzolják az ember idegeit és csak erősen bízhatunk abban, hogy hamarosan Jackson, az Argent család vagy a természetes elmúlás áldozatai lesznek.

teen-wolf-s02-e05-2.jpg

A főeseményen túl egyébként nem is sok dolog történt. Lydia hallucinál, ez gondolom majd később azért még jelentőséget nyer, illetve a fotós srác is úgy néz ki, hogy kezd szagot fogni farkasember kérdésben, így lassan az egész iskola számára nyílt titok lesz ez az egész móka, nem beszélve ugye a buzi lacrosse játékosról, aki szintén rekonstruálta a Jackson-féle videót, csak még nem láttuk, hogy meglátta-e. Na de, ami késik nem múlik.

Egyébként a mostani rész végét és a következő előzetesét elnézve, azért tényleg bízom benne, hogy végre beindul az ígért durvulás, hiszen eddig azt hiszem a 2. epizód volt, ami a többi fölé nőtt magasan, a maradék 4 rész viszont talán még az első évad színvonalát sem igazán hozta vagy legalábbis meg nem előzte.

Az említett előzetes nem sokára felkerül, a szóban forgó 6. részről pedig kedd, szerda magasságában érkezik az írás. Addig meg imádkozzunk, hogy jó legyen.

teen-wolf-s02-e05-3.jpg

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654619972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása