Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rites of the Spring - két kép

2012.06.30. 17:30 Csabi87

Múlt héten egy poszter és egy előzetes került fel a Rites of the Spring című horrorhoz, most pedig két kép érkezett.

A film története szerint néhány bűnöző úgy dönt, hogy elrabolják egy befolyásos és meg lehetősen pénzes ember lányát és remélik, hogy így nagyot szakíthatnak. A csajt egy régi, elhagyatott erdei, bentlakásos iskolába viszik, ott akarják kivárni az események alakulását. A várakozás azonban némelyikükből előcsalja a bűntudatot, ami kicsit meggyengíti a rossz fiúk közti köteléket, de ez semmi ahhoz képest, ami még történik, mivel hőseink meglehetősen rosszul választottak maguknak búvóhelyet, ugyanis megjelenik a színen egy kísérteties lény, akinek tavasszal mindig vadászni szottyan kedve, az embert pedig nagyon szereti, elkapni.

A szereplők között egyébként többek között Hannah Bryan (Abraham Lincoln vs. Zombies), Anessa Ramsey (A jel, YellowBrickRoad), Katherine Randolph (Return of the Killer Shrews) és AJ Bowen (The House of the Devil, Balta 2.) lesz ott.

A második kép szokás szerint a tovább mögött lapul.

Rites-of-Spring-kep1.jpg

Rites-of-Spring-kep2.jpg

Címkék: képek rites of spring upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694620524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása