Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt a nyár!

2012.06.26. 12:37 Csabi87

Ezt mondjuk valószínűleg már Ti is észrevettétek, ha másból nem akkor ebből a gatyarohasztó melegből, ami mostanában van.

A jó időre való tekintettel én is kiveszek egy pár nap szabadságot (a poszt pedig nem hencegés céljából született, csak ilyenkor ugye picit kevesebb poszt kerül ki és jobb ezt jelezni), ami a blog életet mondjuk nem sokban befolyásolja, mindösszesen egy picit kevesebb hír, előzetes és poszter kerül majd fel az elkövetkezendő napokban, viszont természetesen az elmaradást mindenképpen pótolni fogom.

Viszont ezúttal sem telik el nap újabb poszt nélkül, ugyanis szokás szerint készültünk filmajánlókkal, illetve Herschmi ismét a fővárosban járt és ha már ott volt ellátogatott egy igen izgalmas helyre a ... Na ne... Majd megtudjátok hova ;)

Hétvégén pedig ismét tematikus 3 napot tartunk, de ha minden jól megy szombat magasságában én is visszatérek újult erővel. 

Nektek addig is szép időt, jó pihenést, a melóhoz pedig kitartást kívánok. :)

Címkék: közlemény közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr944607864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása