Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Chucky visszatér!

2012.06.24. 16:34 Csabi87

chucky.jpgA FB oldalunkon már tegnap pár mondatban beszámoltunk arról, hogy Chucky, a gyilkos baba visszatér a képernyőkre. 

A forgatások majd szeptemberben kezdődnek meg Kanadában, a forgatókönyvet és a rendezést pedig az íróként az előző 5 részt is készítő Don Mancini jegyzi, valamint érdemes tudni, hogy csak DVD megjelenés lesz, na meg nyilván Blu-Ray.

Az ígéretek szerint a Curse of Chucky című epizód picit visszatér abba az irányba, amikor még Chucky inkább volt vérengzős, mint vicces, illetve fontos adalék az is, hogy nem remake-ről van szó, hanem egy folytatásról, amelyben egy család esik áldozatául az izgága játékbabának. 

Bár a nem régiben felmerült remake ötletét sem vetették még el, szóval elképzelhető, hogy a közeljövőben arra is sor kerül. 

Címkék: hírek upcomings curse of chucky

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr964607754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása