Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Camp St. Zombie - poszter és kulisszák mögötti videók

2012.06.24. 12:45 Csabi87

A zombi filmek kedvelői örülhetnek majd a következő független kis horror produkciónak, amely a Camp St. Zombie címet viseli.

Joe Van Wie (Forged) rendező filmje egy olyan táborban játszódik, ahová zűrős gyerekek kerülnek, akiket néhány módszerrel megpróbálnak jó útra téríteni és megismertetni a Katolikus Egyházzal. A tábor egy gyönyörű helyen található, egy hűsítő vizű tóval megspékelve, amely aztán majd minden baj forrása lesz. Történik ugyanis, hogy néhány katona a tóba hajít pár hordó mérgező anyagot, ennek hatására pedig a fürdőző fiatalok mutáns zombikká változnak. A tábor életben maradt lakói pedig aztán egy fiatal pap vezetésével igyekeznek megküzdeni a pokoli hordával.

Az ígéretek szerint egy pofás kis horror vígjátékhoz lesz szerencsénk, amelyben a vérrel sem spórolnak majd és a fekete humor is elég erősen képviselteti magát.

Egyelőre egy poszter érkezett, illetve a tovább után találtok két backstage videót is, amelyeket az angolosoknak szerintem érdemes megnézniük, mert baromi viccesre sikerültek. Ha maga a film is hozza majd ezt a szintet, akkor azt hiszem egy nagyon jó kis produkcióhoz lesz szerencsénk.

Camp-St-Zombie-poster.jpg

Címkék: zombi indei poszter upcomings camp st zombie

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr114607660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása