Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

V/H/S - nemzetközi előzetes

2012.06.23. 16:19 Csabi87

Újabb előzetes érkezett az egyelőre egészen fainnak tűnő V/H/S című áldokumentarista horrorhoz, amelyben szerencsére egy-két új jelenetet, pillanatot is elcsíphetünk, úgy hogy már csak azért is érdemes csekkolni.

A történet egy csapat tolvajról szól, akiket azzal bíznak meg, hogy törjenek be egy házba, ahonnét pedig egy videókazettát kell ellopniuk. Az ingatlanba érve, azonban találnak egy hullát és egy rakat kazettát és mivel fogalmuk sincs arról, hogy pontosan melyik is kell a megbízójuknak, így elkezdenek belenézni a videókba.

Ennek eredményeképpen 5 sztorit ismerhetünk majd meg (ebben az előzetesben mondjuk 6-ot írnak, a múltkori 5-tel szemben, de gondolom az egyik a fősztori lesz), amelyek egyre rémisztőbbek és rémisztőbbek lesznek.

 

Címkék: előzetesek áldoku footage upcomings v-h-s

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr254604914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása