Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Possession - egy kép

2012.06.23. 14:45 Csabi87

Érkezett egy kép a The Possession-ből, ami mondjuk nagy érzelmi reakciókat valószínűleg senkiből sem fog kiváltani, hiszen a gumicsizmában hintázó hibbant lánynál láttunk már ijesztőbbet, mindenesetre van egy ilyenünk is. Ellenben az előzetest és az első posztert érdemes visszanézni, mert azok tényleg faszák voltak, akinek kimaradt az bánhatja.

A történet egyébként egy kislányról szól, aki egy kirakodó vásáron hozzájut egy antik dobozkához, amelyben egy gonosz lélek lakozik, akinek feltett szándéka, hogy átveszi az irányítást a lány felett. A megszállás meg is történik, anyuka meg apuka pedig nagyban elkezd azon dolgozni, hogy valahogy megmentsék egy szem lányukat.

A szereplők között láthatjuk majd: Natasha Calist, Jeffrey Dean Morgant (Odaát, The Resident), Kyra Sedgwicket, Madison Davenportot (Paraszomnia).

The-Possession-kep.jpg

Címkék: kép upcomings the possession

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr504604858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása