Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 06. 20.

2012.06.20. 17:56 Csabi87
  • Edwards James Olmos (Dexter, A farkas) is feltűnik majd a Machete Kills-ben.

  • A 2010-es Monsters folytatása új rendezőt kapott és a forgatókönyvírását is más vette át. Utóbbiért ezentúl Jay Basu felől, míg a rendezést Tom Green (Misfits) vezényli. A folytatás a Dark Continent címet viseli.

  • Elképzelhető, hogy egy kisebb szerep erejéig Daniel Radcliffe is feltűnik majd A fekete ruhás asszony folytatásában, ami kvázi nem folytatás lesz, hiszen egy új történetet kapunk. Persze ez még erősen kérdőjeles, de a gyártó cég szeretné, ha így lenne.

  • A CBS Films egy új természetfelettis, ám de picit romantikus thrillerrel készül, gondolom inkább a horrort kedvelő női nézők részére. A The Eternals egy a főiskoláról szól majd, ahol halott diákok kísértenek és nem igazán hagyják békén az élőket, de azt sem szeretnék, ha azok elmenekülnének. A forgatókönyv eredeti változatát Chris Hauty jegyzi, az átirat viszont Anne Meredith nevéhez köthető. A rendezői feladatok pedig Brad Peyton felelősségi körébe tartoznak majd.

 

Címkék: hírek machete kills the woman in black angels of death dark continent the eternals

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr384597840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása