Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 2. évad 4. rész

2012.06.19. 18:53 Csabi87

A múlt héten azt ígértem, hogy ezúttal a hétvégére csúszik az aktuális Teen Wolf írás, viszont tévedtem, volt időm korábban letudni a 2. évad 4. részét (mondjuk a jövőhéten úgy néz ki tényleg csak a hétvégére marad a 5. epizód).

Picit azért örültem ennek a résznek, mert habár számomra továbbra sem hozta a mostani évad első két részének színvonalát, viszont az előző brutálisan borzalmas 40 percnél mindenképpen jobban sikerült.

A tovább után ezt akkor egy picit jobban is kifejteném, de csak óvatosan a kattolással, mert spoileres lesz.

teenwolf-s02-04-1.jpg

Igyekszem a történések sorrendjében haladni, de persze csak a fontosabb jelenetekre szorítkoznék. 

Nos a jó öreg állatorvos kiléte még egy picit mindig homályos, viszont azért egy-két dolgot már tudunk róla, sőt szerintem annak ellenére, hogy meglehetősen keveset szerepel egy egész jól kitalált karakter. Rejtélyes, nem egy förtelmes tini színész alakítja és mondjuk talán pont, amiatt, hogy ritkán tűnik fel, még kedvelhető karakter is.

De ha már förtelmes fiatal ripacsoknál tartunk, akkor Lydia nevét ismét megemlíthetjük, akit sajnos ezúttal is fél percnél többet láttunk és ez őszintén bevallom sok a karakteréből, abban meg csak erősen tudok bízni, hogy a világon, de legalább itthon nincs olyan fiatal lány, aki kicsit is szimpatizál ezzel a karakterrel, vagy akár a tésztaképű Allisonnal, mert ott komoly gondok lesznek. De tényleg.

No de mindegy, ez a felelősség a szülőké (én egyébként a gyerekemet eltiltanám a Twilight-tól és a Teen Wolf-tól is, inkább nézzen olyat, amibe nem elbaszott karakterek vannak) és talán-talán Lydia karaktere is hordoz magában egy kis izgalmat és végre talán lesz értelme annak, hogy már x rész óta el kell viselni a fiatal hölgy színészi próbálkozásait, amelyek még egy Barátok Közt szintű produkcióban is kínosan kevésnek bizonyulnának. Bizony, bizony, könnyen elképzelhető, hogy az új szörnyünk Lydia. Persze messzemenő következtetéseket ne vonjunk le, de az egyértelmű, hogy a mostani résszel és a következő előzetesével is abszolút abba az irányba terelnek minket, hogy a vörös hajú picsa változik át éjjelente hosszú farkú gonosszá. Mondjuk ha egy féloldal esszében meg kellene indokolnom, hogy ez miért lesz jó, kudarcot vallanék, mivel tényleg annyira semmire tartom szegény Holland Roden-t, hogy nem gondolnám, hogy egy gonoszabb karaktert jól játszana vagy hogy egyáltalán a színészet neki való. De valószínűleg erre sor sem kerül.

Derek és kis tanítványai is visszatértek, akik egy ígéretes jelenettel is borzolták a kedélyeket, gondolok itt a kiképzésre, ami ha nem csak abból áll, hogy neki szaladnak Dereknek, az meg földhöz bassza őket, akkor még fain pár perc is lehetett volna belőle, az ilyen részeket mindig is szerettem a filmekben. 

teenwolf-s02-04-3.jpg

Ha már Derek, akkor megemlíthetjük, hogy a Stiles-szal közös jelenetei ezúttal is picit viccesek voltak, ez pedig mindenképpen jót tesz a sorozatnak is és a két karakternek is. Leginkább Stiles-énak, hiszen ő egyébként kurvára nem vicces, a mostani ide-oda rohangálok és nagyokat lélegzek rész is, borzalmas volt. Nem tudom, hogy az írók miből gondolják, hogy ezen lehet nevetni. Vagy én lennék a hülye? Persze ez utóbbi is elképzelhető, de azért általában értem a humort, Stiles jeleneteiben pedig ennek csíráját nem fedeztem még fel.

Argent nagypapi is kapott jó néhány percet és azért megmutatta, hogy az öreg ember nem vén ember, meg hogy elég ravasz róka ő és jól móresre is tanította a kis Scott fiút az epizód végén egy késsel. Bevallom őt bírom, mármint az idős Argent-et. A mostani 40 perc elején mondjuk picit félszegnek éreztem, de a végére bekeményített, drága kis fiával egyetemben. Legalább vannak tökös karaktereink is. Az meg ártani nem fog.

Azt hiszem minden leírtam, amit szeretettem volna. Egy közepes résznek elment ez is, sőt talán még a "viszonylag jó" jelző párost is megadhatjuk neki. Abban mondjuk bízom, hogy a következő heti Teen Wolf egy picit jobb lesz. Az előzetest (délután kikerül az is) elnézve mindenképpen annak tűnik. 

No és akkor a jövő heti Teen Wolf írás majd csúszik egy picit, de legkésőbb vasárnap délelőtt arra is sor kerül.

teenwolf-s02-04-2.jpg

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr24598567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása