Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Undertaker - japán zombifilm

2012.06.18. 16:08 Csabi87

Az ázsiai szigetországból hamarosan egy újabb zombis produkció fut majd be, amely picit eltér az utóbbi időben blogra felkerült baszós-darabolós zombi produkcióktól, ugyanis az Undertaker szegről-végről egy klasszikus zombifilmnek is nevezhető, amely azért egész pofás történettel bír.

E szerint a világot ezúttal is ellepték a zombik, akiket csak úgy logikusan visszatérőknek hívnak, a baj nagy, de azért néhány túlélő természetesen marad. Közülük a mi hősünk egy fiatal srác lesz, aki a zombi apokalipszis után egy új szakmát választott magának, ő lett az "undertaker", amely szótári jelentése szerint a temetkezési vállalkozóra hívatott utalni.

Hősünk ettől nem áll messze, de egy zombivilágban ez a munka kicsit megváltozik. A srác ugyanis megbízásból keresi fel az esetek többségében már élőhalott halmazállapotban lévőket, a rokonok, a barátok vagy esetleg az ellenségek kérésére, majd mikor rájuk talál gondoskodik arról, hogy békében nyugodhassanak.

A sztori szerintem nem tűnik rossznak, ehhez képest az előzetes számomra picit lötyögős volt, pláne a vége, a számomra oly borzalmas japán popzenei aláfestéssel (persze félreértés ne essék, a magyar pop zene is szar, naná, ott még az agyhalott szöveget is értem).

Azért a műfaj és az japán horror fanok mindenképpen vessenek egy pillantást a további utáni trailerre.

Undertaker-Poster.jpg

Címkék: japán előzetesek poszter undertaker upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr954593365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabbe 2012.07.09. 21:22:49

Japánok nem tudnak horrorfilmet csinálni csak faszságokat.

süti beállítások módosítása