Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 06. 17.

2012.06.17. 16:17 Csabi87
  • A Hammer Films The Quiet Ones című készülő produkciójáról már volt szó a blogon és eddig azt már tudtuk is, hogy Jared Harris (Mad Men, The Ward, A kaptár 2.) ott lesz a filmben, viszont most új nevek is szóba kerültek, úgy mint: Sam Claflin (Hófehér és a vadász), Erin Richards (Being Human), Olivia Cooke és Rory Fleck-Byrne.

  • A fekete ruhás asszony folytatása, amely a The Woman in Black: Angels of Death címet viseli, majd a második világháború idején játszódik és egy fiatal nővér kerül a középpontba, aki egy elmegyógyintézetben dolgozik.

  • A Dimension Films új projektjei között szerepel a Dark Skies című pszicho-thriller is, amelyben egy család szenved el egy földönkívüli támadást, melynek során a pár gyerekei is eltűnnek, hőseink pedig maguk veszik fel a küzdelmet a lények ellen. A filmet Scott Stewart (Légió, A pap - Háború a vámpírok ellen) írja és rendezi, a producerek között pedig Oren Peli nevét is megtalálhatjuk. A produkció jövőre ígérik.

  • Alain Desrochers (Nitro) következő rendezése egy dzsungeles vámpír mozi lehet, a The Rising.

  • Meg lehet, hogy Hugh Laurie (Dr. House) is ott lesz a Robotzsaru remake-ben, ő alakíthatja az Omnicorp pénzes, gonosz elnökét, a cégét, aki megalkotja Robotzsarut.

  • Úgy néz ki Mariana Klaveno helyett Portia De Rossi alakítja majd Lily-t a Mockingbird Lane című sorozatban.

  • Dwight H. Little (Halloween 4., Anakonda 2.) következő filmje egy sorozatgyilkosos darab lesz a Tick-Tock Man. A főbb szerepekeben Thomas Jane (Rém sötét vidék, A megtorló), Billy Bob Thornton (Faster) és James Marsden (Loft, A doboz) lesz látható.

  • Amy Ryan (Világok harca, Hideg nyomon) és Dane Dehaan (Az erő krónikája, Jack and Diane) is ott lesz a Devil's Knot-ban.

  • A Carrie remake forgatásához pedig Portia Doubleday (A múmia legendája) és Judy Greer (A falu) csatlakozott.

  • Áprilisban arról már beszámoltunk, hogy Xavier Gens helyett James Wan rendezi a Dimension Films egy másik új horrorját a House of Horror-t, most viszont ismét rendező csere történt, ugyanis a jelek szerint Will Canon (Brotherhood) kapja ezt a feladatot. A forgatókönyvet továbbra is Max La Bella írja, míg az egyik szerepre Maria Bello-t (A titkos ablak) személték ki. A film egyébként egy srácról szól, akik barátaival amatőr szellemvadászosdi céljából betörnek egy elhagyatott házba, ahonnét aztán egyedül csak főhősünk jut ki élve. A rendőrök persze nyomozni kezdenek az ügybe, a srácot is előállítják, aki azt állítja, hogy a ház gonosz és tulajdonképpen egy átjáró a pokolból, őt magát pedig az Ördög szállta meg.

  • Robert Patrick a folyékony Terminátor szerepet kapott a True Blood-ban, Alcide apját alakítja majd. Augusztus 5-én a kilencedik részben láthatjuk majd először.
Címkék: hírek robotzsaru carrie true blood mockingbird lane house of horror devil s knot tick tock man the rising dark skies the woman in black angels of death the quite ones

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr224591939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása