Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Camera Phone - poszter és előzetes

2012.06.17. 12:25 Csabi87

Az előzetest elnézve a Camera Phone egy tök jó példa arra, hogy miért is nagy baj, hogy az áldokumentarista filmek elterjedőben vannak, hiszen így aztán már bárki bármikor csinálhat filmet, hiszen tulajdonképpen technika sem igazán kell hozzá. (Mondjuk érdekes ez, mert valahol ez előny is, de a Camera Phone esetében gyanítom nem lesz az.)

A történet szerinte egy igazán zúzós éjszakán Orange megye egyik kis lakóházában egy fergeteges buli zajlott, ám egyszer csak a helyszínről egy hívás futott be a 911-re, hogy jaj jaj, különös események történtek, nagy a baj. A hatóságok persze megpróbálták a nagy nyilvánosság előtt titokban tartani az ügyet és a partin készült videó felvételek alapján kinyomozni, hogy vajon mégis mi a here történhetett azon a bizonyos éjszakán.

Természetesen a sztori igaz eseményeken alapul, legalábbis ezt hirdeti a reklám szöveg, hát én meg űrhajósnak készülök (mondjuk a baj, hogy a létra harmadik fokán szédülök, de mindegy).

A rendezést és a forgatókönyvet egyébként Eddie Brown Jr.-nak köszönhetjük, akinek 2007-ben már volt egy horrorja a County Road 14, maga a produkció pedig ősszel érkezik.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

camera-phone-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings camera phone

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr574591401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RolloJuve 2012.06.20. 11:19:13

Én az ilyeneket balfaszkodós horrornak hívom és nagyjából az velük a gond, hogy kapásból tudok szurkolni a zombinak/démonnak/bőrpofának, hát inkább a Néma Bob filmje mint ez :)

süti beállítások módosítása