Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Autumn Moon - poszter

2012.06.17. 14:36 Csabi87

A vérfarkas téma azt hiszem manapság igencsak reneszánszát éli, csak úgy, mint a vámpíros filmek, így hát nem is meglepő, hogy egy újabb egyelőre az előkészületi fázisnál tartó produkciról számolhatunk be.

Robert Fabert írja és rendezi az Autumn Moon című horrort, amelynek a középpontjában egy ponyva író áll, aki úgy dönt, hogy a legjobb az lesz, ha leköltözik egy kis erdei lakba és ott írja meg soron következő regényét, hiszen a csend, a madarak csicsergése és a lágy szellő csakis ösztönzőleg hathat az ember fantáziájára. A terv persze nem hülyeség, csak, hogy az erdőben a szellőn, a madarakon és a mókusokon kívül valami sokkal veszélyesebb és nagyobb vad is ott lapul, ez a valami pedig éjjel vadászik és vérrel színezi az avart.

A szereplők között Joe Kidd, Randy Fabert, Nathan Grauwelman, Iabou Windimere, Jocelyn Tanis, Richard Aughpin, Larry Combs, Gerri Sutyak, Sonny Burnette éa Michael Peake is ott lesz, illetve ezeken az infókon kívül egy teaser poszter érkezett még, amelytől mondjuk nem vizelünk magunk alá:

Autumn-Moon-Poster.jpg

Címkék: farkas poszter vérfarkas upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr64591847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása