Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

V/H/S - poszter

2012.06.16. 12:20 Csabi87

A V/H/S című filmet néhány amerikai fesztiválon már bemutatták, januárban például ott volt a Sundance-en, márciusban a South by Southwest Film Fesztiválon, áprilisban Sarasota-ban, e hónap elején pedig Seattle-ben is vetítették az ottani filmes fesztiválon.

A nagy közönség számára viszont majd csak később, elvileg ősszel lesz elérhető a produkció, amely az áldokumentarista, found footage filmek sorát erősíti majd.

A történet egy csapat tolvajról szól, akiket azzal bíznak meg, hogy törjenek be egy házba, ahonnét pedig egy videókazettát kell ellopniuk. Az ingatlanba érve, azonban találnak egy hullát és egy rakat kazettát és mivel fogalmuk sincs arról, hogy pontosan melyik is kell a megbízójuknak, így elkezdenek belenézni a videókba.

Ezt a módszert alkalmazva pedig végül majd egy remélhetőleg fain kis antológiát kapunk, amelyen egyébként 9 rendező dolgozott, úgy mint Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett, Justin Martinez, Chad Villella (ők négyen egyébként a Radio Silence elnevezésű filmes csoport tagjai, akiknek rendezőként ez lesz az első komolyabb munkájuk, viszont operatőrként, színészként, vizuális effektésként, producerként - kinek mi - már feltűntek itt ott), illetve a névsorban megtalálható még Joe Swanberg (Silver Bullets), David Bruckner (A jel), Ti West (The Roost, Kabinláz 2., The Innkeepers), Adam Wingard (You're Next, Pop Skull) és Glenn McQuaid (I Sell the Dead).

Kinek jutott eszébe a Punisher a poszterről?

VHS-Poster.jpg

Címkék: poszter upcomings v-h-s

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr164590800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RolloJuve 2012.06.19. 21:13:48

Jaja, fesztiválfilm. Erre már rárobbantam volna, aztán rájöttem, hogy még nem. Persze a cím sem egy könnyen kereshető string... :/

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.06.19. 23:26:46

@RolloJuve: Hamarosan :) Na jó, mondjuk még odébb van, de talán megéri várni rá. Mondjuk óvatosan kezelem, az áldokus horrorért nem annyira vagyok oda, bár ez legalább nem egy újabb szellemesdi :D

süti beállítások módosítása