Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Home Sweet Home - előzetes és poszter

2012.06.16. 14:03 Csabi87

Hamarosan megérkezik John K.D. Graham első nagy filmje a Home Sweet Home, amely leginkább majd a thriller kategóriát erősíti.

A történet egy Gwen nevű nőről szól, aki rohamos gyorsasággal veszít el mindent maga körül - munkát, pénzt, a szülőket és a lakását is. Ezért aztán úgy dönt visszautazik abba a házba, ahol felnőtt, ahol szép gyermek korát töltötte. Odaérve azonban nem várt dologgal szembesül, a házban két idegen lakik, akiknek talán nincs is ki a négy kerekük és csak úgy elfoglalták az épületet. Gwen-nek pedig ez az utolsó csepp a pohárban, úgy dönt ha kell bármi áron megvédi az otthonát, ahová annyi kellemes emlék köti.

Az előzetes alapján mondjuk nem tűnik feltétlen ígéretesnek Graham debütáló rendezése viszont azt észrevehetjük, hogy technikailag rendben lévőnek tűnnek a képsorok, amiben azért szerepe lehet annak, hogy Graham korábban jó néhány filmen dolgozott már technikusként, például a Bosszúállók, A félszemű, illetve a Rém sötét vidék című produkciókon is.

Home-Sweet-Home-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings home sweet home

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr864590862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása