Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Torture Chamber - két "új" poszter

2012.06.15. 14:03 Csabi87

A Torture Chamber című Dante Tomaselli filmről már volt néhány mondat a blogon, sőt akkor egy poszter és egy előzetes is felkerült a vallási horrorokat előszeretettel készítő rendező legújabb filmjével kapcsolatban.

A történet egy fiatal srácról szól majd, akit megszállt a gonosz és miután a papnak sem sikerül kiűznie belőle a démont egy elmegyógyintézetbe zárják. Onnan viszont néhány hasonló korú gyerekkel karöltve megszöknek és ellepik a várost, elrabolják az ott lakókat és a közeli vár kínzó termében halálra kínozzák őket. A jelek szerint pedig nincs menekvés az ördögi horda elől...

A főbb szerepekben Vincent Pastore (Maffiózók), Christie Sanford (Horror, Desecration, Satan's Playground), Lynn Lowry (Paraziták, Párducemberek, A tébolyultak), Ron Millkie (Péntek 13, Satan's Playground) és Carmen LoPorto tűnik majd fel.

A két poszter pedig valahol új, de igazából a készítők nem erőltették meg magukat, hiszen a legutóbbi poszter is lényegében pont így nézett ki.

A második kép a tovább mögött lapul.

Torture-Chamber-Poster-1.jpg

Torture-Chamber-Poster-2.jpg

Címkék: poszter upcomings torture chamber

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr334588216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása