Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Paris I'll Kill You - képek és poszter

2012.06.13. 12:27 Csabi87

Lehet megint le kell állnom az alkohollal, mert tisztán emlékszem, hogy született már poszt a készülő Paris I'll Kill You című horror antológiával kapcsolatban, sőt nekem még egy poszter is rémlik. Ezzel szemben viszont nem sikerült rátalálnom a szóban forgó bejegyzésre.

De sebaj, most biztos nem feledkezünk meg erről az izgalmasnak tűnő alkotásról, amelyre már csak azért is érdemes odafigyelnünk, mert olyan rendezők keze nyoma is feltűnik majd a produkció során, mint Christian Alvart (Pandorum, Antitest), Joe Dante (Szörnyecskék 1., Szörnyecskék 2.), David R. Ellis (Végső állomás, A végső állomás, Cápák éjszakája 3D), Paco Plaza ([Rec] 1,. [Rec] 2., [Rec] 3.), Xavier Gens (Frontiére(s), The Divide), Eron Sheean (Errors of the Human Body), Joern Heitmann, Alexandre Bustillo (A betolakodó, Livide), Julien Maury (A betolakodó, Livide), Christopher Smith (Borzongás - Hajsza a metróban, Csapatleépítés), Bjorn Stein (Vihar, Végső menedék, Underworld: Az ébredés) és Mans Marlind (Vihar, Végső menedék, Underworld: Az ébredés).

A történetek pedig természetesen majd a szerelem fővárosában játszódnak, de cseppet sem lesznek romantikusak. 

A tovább mögött néhány képet is találtok a filmből.

Paris-Ill-Kill-You-poster.jpg


Paris-Ill-Kill-You-kep1.jpgParis-Ill-Kill-You-kep2.jpgParis-Ill-Kill-You-kep3.jpgParis-Ill-Kill-You-kep4.jpgParis-Ill-Kill-You-kep5.jpg

Címkék: képek antológia poszter upcomings paris i ll kill you

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr464582740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása