Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dead Season - poszter és előzetes

2012.06.13. 14:54 Csabi87

Az idei év zombis horror kínálatát erősíti majd a Dead Season című produkció is, legalábbis az előzetest elnézve nem tűnik rossznak, persze más kérdés, hogy láttunk már faszán megvágott előzetest, majd egy pocsék filmet. De azért legyünk optimisták.

A történet szerint ezúttal is kitört a zombijárvány, az Államokat elözönlötték a járkálók, két hősünk pedig úgy dönt, hogy ha már ők megúszták a járványt, akkor a zombi harapást és a zombi étel szerepét is megpróbálják elkerülni. Kitalálják, hogy az lesz a legjobb, hogy ha egy közeli szigetre menekülnek, ahol talán még nem ütötte fel fejét a gyilkos kór és ahol talán új életet kezdhetnek. Tervüket tett követi, viszont a szigetre érve kénytelenek szembesülni a cudar valósággal: néhány ember már betette a lábát a területre és egyáltalán nem azok a békés fajták, sőt talán még rosszabbak, mint a zombik.

Picit sablonos, de ha sikerül egy jó filmet kihozni belőle, akkor ez majd talán eltörpül.

A rendezést egyébként Adam Deyoe vezényelte, aki a filmezés majd minden területén kipróbálta már magát, viszont ilyen minősítésben a Street Team Massacre és a Psyco Sleepover került ki a kezei közül.

A főbb szerepekben pedig James C. Burns (Hide), Scott Peat és Marissa Merrill (Photographic) tűnik majd fel.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

Dead-Season-Poster.jpg

Címkék: előzetesek zombi poszter upcomings dead season

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr204582838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása