Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Million Dollar Crocodile - az első előzetes

2012.06.12. 14:14 Csabi87

Az ugye nem titok, hogy Kína egyre inkább próbálja kivenni a részét a horrorfilmek világából is, hiszen rendre kerülnek a blogra is előzetesek, poszterek a népes ország kínálatából. 

Eddig többnyire szellemes történeteket szállítottak, volt köztük néhány 3D-s is, viszont, ami talán picit meglepő, hogy eddig még nem készült kínai CGI állatos horror. Viszont nem kell sokáig nélkülöznünk ezt a fajta mulatságot sem, ugyanis a Million Dollar Crocodile, pont ezt a hiányosságot igyekszik megszüntetni.

A történet egy Amao nevű 36 láb hosszú óriás krokodilról szól, aki többnyire békés jószág és egy kedves kínai emberke krokodil gyűjteményének jeles képviselője. Igen ám, de egy nap a csúnya gonosz kínai gengszter bácsi elveszi az összes krokodilt, célja pedig az, hogy lemészárolja az állatokat és eladja a húsukat. Az elhatározást tett követi, viszont a számításba hiba csúszik, ugyanis Amao krokodil látva, hogy milyen sors vár rá megszökik, viszont menet közben lenyel egy mobilt is, amely egyedüliként tartalmazza 1 millió dollár lelőhelyét. A vadászat pedig megindul Amao után, mert a pénz nagy úr.

Li Sheng Lin filmje történetileg talán nem nagy durranás, de érdemes a képsorokra is vetni egy pillantást, mert a krokodil elég korrektül sikerült és lehet, hogy egy fain kis CGI állatos horror vár ránk.

Az előzetest a tovább mögé pakoltam, lentebb pedig egy fél perces teaser látható.

Címkék: kínai előzetesek cgi upcomings million dollar crocodile

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr114578246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs93 · http://zs93.blogspot.com 2012.06.13. 09:57:50

Ahogy látom a CGI elég jól sikerült. 2 elfogadható krokodilos filmet láttam az elmúlt években, a Rogue-t (2007), illetve a Primeval (2007) nevezetűt. Utóbbi sztorija mondjuk gyengébb, de látvány szempontjából mindkét film jó.

süti beállítások módosítása