Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Zombinator - előzetes

2012.06.11. 16:56 Csabi87

Felkerült az internetre a hangzatos elnevezésű Sergio Myers film, a The Zombinator első előzetese.

A produkcióval kapcsolatban tudni kell, hogy leginkább egy független kis filmről van szó, amelyet négy és fél nap alatt vettek fel és még csak forgatókönyvük sem volt hozzá, legalábbis a készítők ezt mindenhol igyekeznek hangsúlyozni, hol ott azt hiszem ez inkább picit szégyenteljes dolog, na de majd a végeredményt látva lehet ezt igazán eldönteni.

A történet szerint egy blogger úgy dönt, hogy videóra rögzít egy iskolai rendezvényt, ám de az összejövetel balul sül el, amikor a színen megjelenik egy raklap zombi. A fiúk és lányok egyetlen túlélési esélye pedig egy katonaember, a Zombinátor, aki mocskos mód ért a zombik likvidáláshoz. Viszont amellett, hogy az agyzabálóktól megvédi a fiatalokat arra is figyelnie kell, hogy "A tábornok" nevezetű tábornok se görbítse meg a hajuk szálát, mert neki meg erősen köze van a zombik megjelenéséhez. 

Az előzetes a tovább után találjátok, szerintem nem sikerült túl erősre, de néhány külföldi szájton el vannak ájulva tőle.

Címkék: előzetes zombi upcomings the zombinator

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr274576387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása