Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 06. 09.

2012.06.09. 17:21 Csabi87
  • Samuel L. Jackson is ott lesz a Robotzsaru remake-ben, Pat Novakot, a média mogult alakítja majd, illetve úgy tűnik Murphy feleségét Abbie Cornish (Csúcshatás, Álomháború) játszhatja.

  • A DreamWorks bekért egy forgatókönyvet Carter Blanchardtól. A Glimmer egy áldoku stílusú film lesz majd, amelyben a fiatalok és az idő utazás kerül a középpontba.

  • Joby Harold (Éberség, All You Need Is Kill) írja át a készülő Alkonyzóna remake forgatókönyvét. A rendezést pedig a tervek szerint majd Matt Reeves (Cloverfield) vezényli.

  • Az Universal Pictures egy vámpíros filmmel készül, amely a Bethlehem címet viselné. A történet egy vámpírról szólna, aki egy csapat embert kísér Bethlehembe, ami nem egyszerű, mert útközben más vámpírok támadnak rájuk. A produkció Cedric Nicolas-Troyan első rendezése lehet.

  • Remake készül a Stephen King-féle Az filmből. A rendezést Cary Fukunaga vezényli majd, míg a forgatókönyvet ő és Chase Palmer jegyzi. A tervek szerint a produkció két részes lesz.
Címkék: hírek az robotzsaru alkonyzóna bethlehem glimmer

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr864574967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása