Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 06. 07.

2012.06.07. 16:00 Csabi87
  • Ashley Tisdale (Donnie Darko) is ott lesz a Horrorra akadva 5. részében.

  • Mads Mikkelsen (Elátkozott város 2., Thor 2.) pedig a Hannibal sorozat változatában tűnik majd fel, mint Dr. Hannibal Lecter.

  • Valamint még egy casting hír: Jerry O'Connell alakítja majd Herman karakterét a Mockingbird Lane-ben, amely ugye a The Munsters című sorozat rebootja lesz.

  • Mégse E.J. Meyers írja és adaptálja Stephen King Tízórai embereit, hanem Tom Holland, aki '95-ben és '96-ban már forgatott két King történetet a Langoliereket és a Sorvadj el!-t.

  • Clive Barker (Hellraiser 1-2., Kampókéz 1-2., A látszat öl, Az éjszaka szülöttei) gőzerővel dolgozik a Zombies vs. Gladiators forgatókönyvén, mert, hogy az Amazon Studios megkérte rá, ugyanis a zombis produkciók most elég menők. A történet az ókori Rómában játszódik majd, ahol egy őrült sámán "életre" kelti a világ első zombiját, amit persze sok másik követ, a gladiátorok feladata pedig az, hogy megállítsák az élőholtak hordáját és megmentsék Rómát.

  • Az a hír járja, hogy idén elkezdik forgatni a Fantazma 5. részét.
Címkék: hírek stephen king hannibal horrorra akadva 5 mockingbird lane zombies vs gladiators phantasma 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr524568553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása