Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kotsutsubo - poszter és előzetes

2012.06.05. 14:00 Csabi87

Újabb japán horror előzetes érkezett a távol-keleti szigetországból, amely egyébként ezúttal már picit komolyabb horror hangvételt üt meg, mint mondjuk a legutóbbi két j-horror előzetesünk (Killer Motel, Killer Sushi)

A történet egy Eri nevű lányról szól, aki meglehetősen szerencsétlen fajta, az osztályban tulajdonképpen az ügyeletes köpőcsésze szerepét tölti be és a többiek nem találják túl szimpatikusnak. Ellenben a barátnőjét Mitsukot mindenki szereti, még a tanárok is, az egyik vehemensebb pedig annyira, hogy megpróbálja megerőszakolni. Erin persze nem nézheti tétlenül azt, hogy mit tesz az őrült tanár szeretett barátnőjével ezért azt csinálja, amit mindenki tenne hasonló helyzetben: egy adag elhamvasztott hullához fordul, mert az a hír járja, hogy ilyen esetekben ez a legjobb megoldás.

Az előzetesből (a tovább mögött van) pedig egy rövid képet kapunk az eredményekről.

A filmet Akira Nagae rendezte.

Kotsutsubo-poszter.jpg

Címkék: japán előzetesek poszter katsotsubo

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr624564303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása