Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sinister - az első poszter

2012.06.03. 12:01 Csabi87

Még januárban felkerült két kép az Ethan Hawke főszereplésével készülő Sinister című filmből, amelyben Hawke egy írót alakít, aki egy meggyilkolt család ügyében kezd nyomozni egy videófelvétel segítségével, ám kalandjai során a természetfeletti erőket is megzavarja, amitől mindenképpen izgalmasabbá válik a sztori.

A filmet Scott Derrickson rendezi, akitől korábban a Hellraiser: A pokol démonjai című produkciót, illetve az Ördögűzés Emily Rose üdvéért láthattuk.

Hawke mellett pedig Vincent D'Onofrio (Acéllövedék, A sejt), James Ransone (Szalagavató), Juliet Rylance (Adam Shaw) és Fred Dalton Thompson is felbukkan ebben a krimi beütésű horrorban.

Sinister-Poster-1.jpg

Címkék: poszter upcomings sinister

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr944560752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.06.03. 12:18:03

Csak nekem tűnik ez a történet végtelenül sablonosnak?

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.06.03. 13:31:35

@Sparrow: Hát nyilván, de azért nagy igényeink ne legyenek az Államokból érkező filmekkel kapcsolatban :D Ethan Hawke ügyes, szóval én várok egy előzetest, mert azért még sikerülhet ez jól :)
De persze szerintem is inkább valami közepes színvonal várható.

süti beállítások módosítása