Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - A 2. évad előtt

2012.06.02. 16:50 Csabi87

Holnap kezdődik az MTV-n a Teen Wolf 2. évadja és mivel eddig többnyire hanyagoltuk a sorozattal kapcsolatos videókat és infókat, így az lesz a legjobb, ha most egybe gyűjtjük őket ezeket.

Az első évadról már írtunk - azt itt elolvashatjátok - a második felvonásról pedig részenként értekezünk majd, a mostani infókat viszont a tovább mögé rejtjük, hogy mindenképpen elkerüljük a spoilereket, bár annyit azért talán elárulhatok, hogy az előzetes anyagok alapján a 2. évad egy picit talán durvább lesz. Yes!

A sort kezdjük egy fél perces promóval, ahol egyelőre csak a szereplők beszélnek a fák előtt, de azért csupa okosságot mondanak.

Majd következzen egy 3 perces előzetes, amelyből azért tényleg úgy tűnik, hogy a készítők picit feljebb csavarják a dolgokat, persze más kérdés, hogy marad-e az első évados sablonosság (gondolom igen), meg, hogy végre kapunk-e picit jobban koreografált akciókat, és nem csak öt centiről felvett alakokat vagdosnak össze.

Végül pedig a 2x01 első 10 percét is megnézhetjük, bár én ezt egyelőre kihagytam, megvárom a hétfőt, hogy a maradékot is egyben tudjam le.

A 2x01-ről pedig olyan kedd magasságában érkezik az írás is.

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr274560857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása