Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm ajánló: Megtestesülés - magyar film

2012.06.02. 17:40 Csabi87

A blogon eddig jó néhány rövidfilm felbukkant már, viszont ezúttal egy igazán különleges darabbal készültünk, ugyanis a mai egy hazai készítésű kis produkció.

A Megtestesülés egy 12 perces természetfelettis horror, amelyet néhány magyar fiatal készített. A film egyébként a Webse - Szabad Média Bázis versenyén már nyert egy bronzfokozatú díjat, ami azt gondolom, hogy teljesen megérdemelt.

A készítőknek sikerült egy technikailag teljesen jól összerakott horrort az asztalra tennie: a fényképezés szép, a megvalósítás is ügyesre sikeredett, sőt egy-két vizuális effekt is helyett kapott a 12 percben, amelyek szintén igényesen lettek elkészítve. Persze fontos megjegyezni, hogy egy amatőr kisfilmről van szó, amely jelző itt-ott tetten érthető viszont ennek ellenére, ijesztő és horroros lesz, na meg a kezdeményezésért is mindenképpen jár a taps és reméljük a srácok még elérnek néhány hasonló sikert a filmjükkel.

Egyébként, akiknek tetszik a videó azok örülhetnek, ugyanis talán annyit elárulhatok, hogy tervben van egy újabb, hasonló témájú film is, amely ha elkészül mindenképpen helye lesz a blog hasábjain.

A tovább mögött néhány képet is találtok, a filmmel kapcsolatban pedig a készítők várják a véleményeket, kritikákat is.

megtestesules-poszter1.jpg

megtestesules-kep1.JPGmegtestesules-kep2.jpgmegtestesules-kep3.jpg

Címkék: magyar rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr54560896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása