Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

House at the End of the Street - második előzetes

2012.06.02. 14:19 Csabi87

A március végi első számú előzetes után, most itt a június eleji második számú előzetes, amely nagyon ügyesen és szépen lett összevágva, tele vumm-vumm effektekkel, szívdobogással, egyszóval elég izgalmasra sikeredett.

A történet egy anyáról (Sarah) és a lányáról (Elissa) szól, akik új házba költöznek, ám hamar világossá válik számukra, hogy a szomszédban néhány évvel korábban kettős gyilkosság történt: egy lány megölte a szüleit, az egyetlen túlélő pedig Ryan nevű bátyja volt, akivel Elissa csak hamar bizalmas viszonyba kerül, a furcsaságok pedig, ahogy azt kell elkezdődnek.

A produkciót Mark Tonderai (Hush) rendezi, míg a forgatókönyvet David Loucka (Álmok otthona) jegyzi, a főbb szerepekben pedig Jennifer Lawrence (Devil You Know), Elisabeth Shue (Árnyék nélkül, Bújócska), Max Thieriot (Vedd a lelkem!), Gil Bellows (Goblin) lesz látható.

Címkék: előzetesek upcomings house at the end of the street

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr54560781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása