Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A gyilkos cickányok visszatérnek - DVD borító

2012.06.01. 14:57 Csabi87

Tavaly novemberben már beszámoltunk a Return of the Killer Shrews című filmről, amely kvázi az 1959-es A gyilkos cickányok olytatása lesz. Akkor egy előzetest is láthattatok, ami egyébként még 1959-ből nézve is megalázónak tűnhet, ám de most megérkezett a DVD borító is, ami további mélységekbe taszítja a készülő produkció renoméját.

Ugyanis ha jól megnézitek a képet, akkor bizony ismerős motívumokat is felfedezhettek, például a földet kaparó nénit, akit már az Alagút poszterén is láthattunk. Persze nem akarok én vészmadár lenni, de ha egy picit eredetibb borítóra nem futotta, akkor nem is tudom mit várhatunk ettől a CGI-vel zsúfolt remektől.

Az mindenesetre biztosnak látszik, hogy Steve Latshaw (Hurrikán zóna) nem feltétlen akarja olyan magasra helyezni azt a bizonyos lécet. 

A főbb szerepekben egyébként John Schneider (A szörny 2.), Jeneta St. Clair (Paradox Alice) és Jennifer Lyons (Transylmania) lesz látható.

Return-of-the-Killer-Shrews-Artwork.jpg

Címkék: dvd amerikai upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr854557434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása