Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Tall Man - egy kép a filmből

2012.05.30. 12:51 Csabi87

The Tall Man címen hamarosan megérkezik Pascal Laugier (Saint Ange, Mártírok) új filmje, amely egy kis bányavárosban játszódik, ahol az éj leple alatt rendre eltűnik néhány gyerkőc, akiket a helyiek szerint a Tall Man néven ismert gonosz rabol el. A városi nővérke mondjuk meglehetősen szkeptikusan áll a dologhoz és csak nevet a babonán, egészen addig, amíg a kisfiát is elrabolja valami és elindul, hogy megmentse.

A főszerepben Jessica Bielt (A texasi láncfűrészes) láthatjuk, valamint Jodelle Ferland (Silent Hill, The Cabin in the Woods), Stephen McHattie (Exit Humanity, Pontypool - A zombik városa), Jakob Davies, William B. Davis (Gyilkos paraziták, A hírnök, Stephen King: Az) és Samantha Ferris (Odaát) is feltűnik.

A lenti képen pedig Jessica Biel akar megfogni valamit, de nagyon, ráadásul pongyolában.

The-Tall-Man-kep-2.jpg

Címkék: kép the tall man upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr864552452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása