Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 05. 29.

2012.05.29. 17:20 Csabi87
  • Az 1998-as Strangeland című horror folytatása nem tűnik túl egyszerűnek, ugyanis az nem titok, hogy Dee Snider, az első rész írója szerette volna folytatni a filmet, sőt egy ideig úgy is tűnt lesz belőle valami, ám de pénzügyi nehézségek miatt a munkálatok félbe szakadtak, ám most úgy néz ki, hogy csak áll egy kis pénz a házhoz és talán eltudják készíteni a Strangeland 2. részét.

  • Gage Golightly (The Ringer) szerepet kapott Marcus Nispel készülő sátános horrorjában a Backmaskben.

  • Pár indie filmes azt állítja, hogy Oren Peli tőlük lopta a Chernobyl Diaries ötletét, mivel ők már 2009-ben kitalálták, hogy csinálnak egy filmet, ami hasonló alapszituációra épít, 2010-ben kész is lett az előzetes, amely szerintük kísértetiesen hasonlít a Peli-féle változatra. A videót, amelyben a hasonló pillanatokat vágták ki nekünk, itt megnézhetitek (igazából nem teljesen értem miről beszélnek, gondolom így akarnak hypeot csinálni a saját filmüknek, ami okos, de mi meg azért sem foglakozunk ezzel bővebben, mert a fejlécünkben nem a BLIKK szó szerepel).

  • Gary Oldman is ott lesz a Robotzsaru remake-ben.

  • Ambyr Childers (Playback) is csatlakozott a We Are What We Are című film amerikai változatához. A film a 2010-es mexikói Vagyunk, akik vagyunk című kannibálos horror remake-je lesz, Jim Mickle (Stake Land) rendezésében. A forgatások jövő hónapban kezdődnek, a film pedig 2013-ban érkezik. Childersen túl pedig Riley Keough (Jack and Diane), Odeya Rush (When the Devils Come) és Wyatt Russell (Cowboyok és űrlények) is ott lesz.

  • 10 részes sorozat készül Az ördögűzőből. A forgatókönyvet Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) írja, William Peter Blatty regénye alapján és a filmmel ellentétben a tervek szerint azt mutatnák be, hogy hogyan és miért következett be a megszállás és mik voltak az utóhatásai. Egyelőre még egyik csatorna se vásárolta meg a jogokat, de talán erre sem kell sokat várnunk.

  • Kane Hodder és Danielle Harris mellett Derek Mears (Péntek 13, Ragadozók), Zach Galligan (Szörnyecskék, Szörnyecskék 2., WaxWork 1., 2.), Sean Whalen (Halloween II, Rémségek háza), Caroline Williams (Halloween II, A texasi láncfűrészes mészárlás 2: Halálbarlang), Diane Ayala Goldner (A dög trilógia, The Collector, Halloween II) és Jason Trost is ott lesz a Balta készülő 3. részében.

  • Zoe Saldana (Avatar) is szerepet kapott a Machete új részében.

  • Ivana Baquerot (A faun labirintusa, A másik lány, Farkasvadászat) is láthatjuk majd a Carrie jövőre érkező újrájában.

 

Címkék: hírek carrie robocop we are what we are chernobyl diaries hatchet 3 machete kills the exorcist sorozat backmask strangeland 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr504552861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása