Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 3. évad - egy kép az egyik új karakterről

2012.05.24. 16:21 Csabi87

Megérkezett az első kép a The Walking Dead 3. évadjának egyik új karakteréről, egész konkrétan Michonne-ról, aki a 2. évad végén megmentette Andreát a zombik elől, de akkor még nem láttuk az arcát. Azt viszont  már tudtuk, hogy Danai Gurirát alakítja majd az amazonos beütésű karaktert, de most az EW.com jó voltából egy kép is érkezett róla, amelyen éppen elszántan nézve rejt a háta mögé egy szamuráj kardot.

A sorozattal kapcsolatban egyébként még érdekes lehet, hogy felkerült az internetre két karakter leírása. Hozzájuk egyelőre még színész nincs párosítva, de valószínűleg ez sem várat magára sokáig.

Az egyikőjük Harold lesz egy 40-es évei végén járó férfi, aki meglehetősen okos, tanulékony tag, viszont picit finnyás is, az új helyzetnek köszönhetően pedig kiépített maga körül egy falat, amelyet nem feltétlen könnyen bont le. Harold visszatérő szereplő lesz.

Illetve lesz egy Manuelünk is, aki szintén visszatérő lesz. Manuel egy spanyol munkásosztálybeli túlélő, aki magabiztos, okos, lehet rá számítani és fizikailag is toppon van. Ha pedig ez nem lenne elég, még a humora is kiváló.

Persze amint újabb The Walking Dead infók érkeznek, akkor igyekszünk beszámolni róluk. Végül pedig íme Michonne:

Michonne-The-Walking-Dead-Photo.jpg

Címkék: sorozat kép zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr44542660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása