Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Thompsons - előzetes

2012.05.22. 12:34 Csabi87

The-Thompsons-poster.jpgFebruárban már volt egy poszterünk a The Hamiltons című vámpíros darab folytatáshoz, amely a The Thompsons címet viseli. A történet tulajdonképpen időben az előző rész után zajlik, miután Hamiltonék életmódjára fény derült, így kénytelen-kelletlen odébb kell állniuk, amely odébbállás az előzetes tanulsága szerint egészen Londonig tart. Odaérve pedig a vérszívó család új személyazonosságot vesz fel és igyekszik elbújni a hatóságok elől, akik azért a nyomukban vannak.

Nem tudom kinek mennyire rémlik az első rész - még 2006-ban mutatták be az After Dark Horror Fesztiválon - nekem így hirtelen csak annyi ugrik be, hogy nem volt valami acélos vámpírfilm, ám de az előzetest elnézve, a folytatásban akár még lehet is potenciál, de persze a medvebőrére sose igyunk előre.

Az első részben ismert családtagok tehát visszatérnek, így Mackenzie Firgens (Sweet Insanity), Joseph McKelheer (Éjvadász), Cory Knauf (Marin Blue) és Samuel Child (April Fool's Day) ott lesz, az újabb nevek közül pedig Elizabeth Henstridge (Shelter) és Sean Browne nevét érdemes megemlíteni.

Az előzetes pedig a tovább mögött találjátok.

Címkék: előzetesek vámpír upcomings the thompsons

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr344529506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása