Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Birdemic II: The Ressurection - poszter és egy kép

2012.05.20. 16:29 Csabi87

2010-ben James Nguyen vietnámi rendező elkészítette a Birdemic című meglehetősen zs kategóriás és az imdb-s közvélemény szerinti 1,9 pontos filmjét, amelyben keselyűk és sas madarak támadják meg a film csetlő-botló főhőseit.

Nos bármennyire is megsemmisítve érezheti magát Nguyen azért volt bátorsága és neki látott a Birdemic folytatásnak, amely a The Ressurection alcímet viseli.

A történet ezúttal arról szól, hogy a már említett tollas jószágok Hollywoodra vetik gombszemüket és csőrüket, mi pedig izgulhatunk, hogy vajon mégis ki az, aki túléli ezt a szörnyű csapást, na és ami fontos, hogy mindezt 3D-ben

A tovább után egy kép is érkezett, bár csak a szereplőket láthatjuk rajta. Mindenesetre a trash, zsé vonal kedvelői várhatják a fejleményeket.

 

Címkék: kép 3d poszter upcomings birdemic 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr164527143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2012.05.20. 18:08:24

No, I didn't ask for it.:D

Jee, ismét viszontláthatjuk Rod-ot a faarcával együtt. :)

süti beállítások módosítása