Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 05. 19.

2012.05.19. 17:09 Csabi87
  • 2013. október 4-én várható a Sin City: A Dame To Kill For című második része. A készítők ezúttal is a már megszokott fekete-fehér stílust alkalmazzák majd, viszont, ahogy az újabban divat 3D-s lesz ez a produkció is. Valamint még egy kis adalék: Mickey Rourke biztos, hogy visszatér.
     
  • Sean Bean csatlakozik a The 4th Reich című film stábjához. A produkciót Shaun Robert Smith írta és rendezi, a történet pedig a világháború végén játszódik, amikoris egy csapat brit katona a kontinensre utazik, hogy felfedjék a német kutatók és tudósok legújabb gonoszságát, amellyel a háborút szeretnék megnyerni. Egyébként jó néhány szereplő neve már eddig is biztos volt, például Tom Savinié és Doug Bradleyé. A The 4th Reich jövőre érkezik.
     
  • Eli Roth (Kabinláz, Motel, Motel 2.) következő rendezése a The Green Inferno lesz. A tervek szerint a forgatások Peruban és Chilében zajlanak majd. 
Címkék: hírek sin city 2 the 4th reich the green inferno

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444525033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása