Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 05. 17.

2012.05.18. 16:36 Csabi87
  • Jövőre érkezik Dario Argento 1977-es Sóhajok című filmjének remakeje, amelyet David Gordon Green (Áramlat) rendez, míg a forgatókönyvet az eredeti szkript alapján Green és Christof Gebert (Áramlat) veti papírra. A filmmel kapcsolatban a friss hír, hogy Isabelle Fuhrman játssza majd a főszerepet, ő alakítja majd Suziet. A Sóhajok eredetijéről egyébként mi is írtunk, ide kattolva el is érhető a poszt.
     
  • Alex Russell (Az erő krónikája, Bait) és Ansel Elgort is tárgyalásokat folytat az ügyben, hogy ott legyenek a Carrie remakeben.
     
  • Film készül Gillian Flynn Dark Places című regényéből, a történet egy Libby nevű lányról szól, aki gyerekkorában túlélt egy családi mészárlást, amelynek a gyanúsítottja a bátyja volt, majd pedig felnőve megpróbál a dolgok végére járni. A rendezést a jelek szerint Gilles Paquet-Brenner (Walled In) vezényli majd, a saját forgatókönyve alapján, míg a főszerepben Amy Adams-t (Kegyetlen játékok 2.) láthatjuk.
     
  • Christian Slatert következőre többek között a Stranded című űrhajós-alienes filmben láthatjuk majd, amelyet Roger Christian rendez.
Címkék: hírek carrie stranded dark placey suspria

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr154522238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása