Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Maniac remake - teaser előzetes

2012.05.17. 12:50 Csabi87

A múltkori képek után végre egy kis előzetes is érkezett az Elijah Wood főszereplésével készülő Maniac című film remakejéhez.

Az itthon Elmebetegként futó produkciót még 1980-ban rendezte William Lustig, akinek többek között a Mániákus zsaru trilógiát is köszönhetjük, most pedig 32 évvel az eredeti után Frank Khalfoun (P2 - A rettegés új szintje, Melléfogás) viszi újra vászonra a darabot, Alexandre Aja (Magasfeszültség, Tükrök, Sziklák szeme, P2 - A rettegés új szintje), Grégory Levasseur (Magasfeszültség, Tükrök, Sziklák szeme, P2 - A rettegés új szintje) és C. A. Rosenberg forgatókönyve alapján.

A történet egy sorozatgyilkosról szól, akinek fura fétise is van, őt alakítja Elijah Wood, aki az előzetesben egyelőre nem sokat látható, viszont amennyire meg lehet ítélni, teljesen jól hozza az elmebeteget. Én már előre félek tőle.

Címkék: előzetesek sorozatgyilkos maniac upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr764521808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása