Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

666 Park Avenue - az első előzetes

2012.05.17. 14:17 Csabi87

Az ABC berendelte a 666 Park Avenue-t, amely egy természetfelettivel operáló sorozat lesz. A történet egy házaspárról szól majd, akik New York egyik legrégebbi épületébe költöznek, amely tulajdonképpen egy társasház. A hely valami ki-becseszettül fantasztikus, az emberek vágyai mondhatni, hogy kérdés nélkül teljesülnek, amelyben nagy szerepe van az épület tulajdonosának is, aki egy ördögi figura és csúnya dolgokat művel. Tehát ismét összecsap a jó és a rossz.

A sorozathoz megérkezett az első előzetes is, ami egyelőre érdekes. Terry O'Qiunn lesz a gonoszunk, ami miatt abszolút izgalmasnak ígérkezik a 666 Park Avenue, ennek ellenére az előzetes még sem fogott meg. Ebben mondjuk nagy szerepe van a szerintem elég kakául sikerült zene választásnak is, na de azért elkönyvelhetjük, hogy szappanbuborékkal teli természetfelettis sorozat lesz ez, de az ABC szerint erre van igény. Meglátjuk.

A 666 Park Avenue ősszel startol, az előzetes a tovább mögött.

 

 

 

Címkék: sorozat előzetesek upcomings 666 park avenue

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr124521874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása