Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vanishing Waves - előzetes

2012.05.16. 16:31 Csabi87

A most következő filmünk nem feltétlen horror, inkább egy sci-fis környezetbe ültetett melodrámáról beszélhetünk a Vanishing Waves esetében, amelyben azért egy-két horrorba illő jelenet is lesz, valamint meztelenség dögivel. Legalábbis az előzetes szerint.

A történet egy srácról szól, aki valamiféle kísérlet révén lehetőséget kap arra, hogy egy nő agyába férkőzzön, mivel utóbbi kómában fekszik, a tudósok pedig meg lehetősen kíváncsiak arra, hogy mi történik a nő elméjében, mi nézők pedig tulajdonképpen ennek az utazásnak lehetünk szemtanúi és ezáltal végtére is mi is ott leszünk a főhőseink fejében.

Az igen érdekesnek tűnő történet egyébként egy litván rendező, bizonyos Kristina Buozyte érdeme, aki egyébként a filmet is kis hazájában Litvániában forgatta, hazai színészekkel.


VANISHING WAVES a film by Kristina Buožytė //... by reelsuspects

Címkék: litván sci fi upcomings vanishing waves

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr24515390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.05.16. 17:37:01

Küldtem egy e-mailt neked, légyszi válaszolj!
Bocsi az offért!

süti beállítások módosítása