Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dead Shadows - előzetes

2012.05.15. 18:32 Csabi87

A Dead Shadows című francia horrorról már volt szó a blogon, akkor egy 1 perces teaser előzetes érkezett a filmhez, most viszont egy picivel hosszabb trailerrel lettünk gazdagabbak.

Maga a történet egy fiatal srácról, Chrisről szól, akinek a szüleit anno a Halley üstökös feltűnésekor öltek meg, aminek már 11 éve. A jelenben pedig ismét egy üstökös tűnik fel az égen, azonban nem várt események láncolatát indítja be.

Chris ugyanis azt veszi észre, hogy az emberek többsége először csak furán kezd viselkedni, majd egyre erőszakosabbá válnak, végül pedig mutálódnak és eddig nem látott gusztustalan szörnyekké változnak, akiknek feltett szándékuk, hogy minél több emberrel végezzenek. Chris pedig jobb híján megpróbál túlélni. 

A filmet David Cholewa rendezte, Jule Vincent forgatókönyve alapján, mindkettőjük számára debütáló alkotás a Dead Shadows.

A tovább mögött lapuló francia nyelvű, de angol feliratos előzetesre pedig érdemes vetni egy pillantást, mert baromi jól néz ki az hét szentség.

 

Címkék: francia előzetesek poszter upcomings dead shadows

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr674509846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása