Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 05. 14.

2012.05.14. 17:09 Csabi87
  • Szeptemberben kezdik forgatni Henry Hobson első nagy filmjét a Maggiet, amely a zombis filmek sorát erősíti majd. A 10 millió dolláros költségvetésből készülő filmben nagy eséllyel Chloe Moretz (Let Me In, Texas gyilkos földjén, Éjsötét árnyék, Carrie) is feltűnik majd. 
     
  • A tavaly készült Fertőzés (Contagion) című film folytatást kap.
     
  • Az amerikai ABC csatornán is elképzelhető, hogy lesz horror sorozat, még hozzá a 666 Park Avenue, amelyből egy egy órás epizód már biztos, hogy készül. A történet egy fiatal házaspárról szól majd, akik New York egyik legrégebbi épületébe költöznek be, ám de csak hamar természetfeletti jelenségek tucatjaival találkoznak szembe és kénytelen rájönni, hogy nagy a baj. A sorozat egyébként Gabriella Pierce könyvein alapszik.
     
  • Már a múltkor is szinte biztosra vehettük, hogy Julianne Moore (Magnolia, Végső menedék) játszhatja a címszereplő édesanyját a Kimberly Pierce-féle Carrie remakeben, most viszont hivatalosan is megerősítették a hírt. Rajta kívül az is biztos, hogy Gabrille Wilde is ott lesz, mint Sue Snell.
     
  • Úgy néz ki, hogy talán mégis csak elkészül a The Last Voyage of the Demeter című vámpír film, legalábbis azt rebesgetik, hogy Neil Marshall (Démoni harcosok, A barlang, Végítélet) megkapta a rendezés jogát. A Demeterről azt érdemes tudni, hogy Bram Stoker Drakula regényében így nevezik a hajót, amelyen Dracula Transylvaniából Londonba utazott, viszont az utolsó útján hajótörést szenvedett és csak egyetlen túlélő maradt. A forgatókönyvet még anno Bragi Schut (A küszöb, Boszorkányvadászat) kezdte el írni.
     
  • Jelenleg az utómunkálatai zajlanak a Danny DeVito rendezésében készülő posztapok St. Sebastian című filmnek, amelyet a nagy közönség elvileg jövőre láthat. A filmben William Fitchner, Lance Reddick, Constance Zimmer és Lawrence Gilliard Jr. is feltűnik majd.
Címkék: hírek carrie maggie 666 park avenue st sebastian the last voyage of the demeter contagion 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr194506883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása