Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 22. rész

2012.05.13. 12:46 Csabi87

Egy résszel járunk a finálé előtt, a főszál pedig végre erőteljesen képviselteti magát, legalábbis az eddigiekhez képest, sőt mi több a legutóbbi jó rész után ezúttal is többségében izgalmas epizódot kaptunk.

Visszatérő szereplőnk is volt, nem is egy és egy jóféle évadzárás lehetőségét vázolták fel nekünk. Ám de hogy pontosan milyen is volt a 7. évad 22. része, azt a tovább mögött spoileresen fejteném ki.

 

Az előző rész végén ugye kiderült, hogy a srácoknak vérminta gyűjtésbe kell kezdeniük és Bobby ötlete alapján rá is jöttek, hogy Castiel vérén kívül még Crowleyéra és egy Alfáéra lesz szükség. A két visszatérő szereplő pedig ezekhez a karakterekhez köthető. 

 

A Pokol Királyának visszatérésére már régóta vártam, talán legutóbb Dick Romain kocsijában bukkant fel a víg kedélyű fődémon, ám azóta sok más karakterrel egyetemben nem sok szerepet kapott. Persze ez a mostani részben sem sokat változott, ám de arra a pár percre is jó volt látni Mark Sheppardot, sőt ugye az is elég nyilvánvaló, hogy az évadzáróban is kap egy kis reflektor fényt.

A másik visszatérőnk pedig az Alfa Vámpír volt, akivel mondjuk túl sokat nem találkozhattunk, na de Rick Worthy már akkor is remekül játszotta a karaktert és most sem volt ez másként. 

Na meg rajtuk kívül talán Bobby is megemlíthető visszatérőként, bár ő az utóbbi időben azért rendre felbukkant és szerencsére az ő szellem létével foglalkozó szál is tovább gabalyodott, ugye egészen addig, míg a jó öreg szakállas meg nem szállt egy mit sem sejtő szobalányt.

A vámpíros rész sem volt rossz, bár a már említett alfa tette érdekessé. Az hogy a leviatánok tulajdonképpen a vérszívók halálát akarják nem volt igazán meglepő, de ugye meg kellett szerezni valahogy az Alfa vérét anélkül, hogy megölnék, ugyanis volt ott egy elszórt mondat, amiből lehet nem kell messzemenő következtetéseket levonni, de a következő évadban Rick Worthy még talán visszatér, legalábbis kvázi ezt ígérte, bár abban azért biztosak lehetünk, hogy nem főellenségként, az elég gáz volna.

Egyébként a rész humornak sem volt híján, sőt ezek egy része kifejezetten jó volt, bár ugye nem egy humoros epizód volt ez a mostani.

Illetve, ami még talán említést érdemel, hogy Dick Romain jobb keze a kis körszakállas Edgar elvesztette a fejét, így vele valószínűleg a jövőben már nem találkozunk, mondjuk ez ha minden igaz már csak egy részt jelent, ugyanis a jelek szerint a leviatánok legyőzőkre találnak. Hát nagyon kíváncsi vagyok, remélem nem valami buta, olcsó megoldással szúrják majd ki a szemünket a jövőhéten.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr594504791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása