Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Area 51: Confidential - poszter és előzetes

2012.05.13. 16:47 Csabi87

Újabb áldokumentarista stílusban készült film van érkezőben az Államok felől. A Brandon Slagle rendezte Area 51: Confidential történetét gyorsan kitalálhatjuk, ugyanis meglepő módon az 51-es körzetben játszódik majd és ha már ott, akkor naná, hogy ufókról és ufonautákról szól. 

Természetesen ezúttal is néhány eltűnt emberke felvételeit láthatjuk, amelyen bizony tanúbizonyságot nyer, hogy az idegenek köztünk vannak. Ami szomorú ebben az egészben, hogy az előzetesben csak az nyer tanúbizonyságot, hogy ez a film meg lehetősen low-budget (mondjuk ez stílusjegy, tudom) és hatásvadász lesz (mondjuk ez utóbbi is stílusjegy).

Érdemes azonban ezt a filmet nem keverni Oren Peli idén érkező Area 51 című filmjével, hiszen két különböző darabról beszélhetünk, de legalább érdekes lesz összevetni, hogy ki, hogy nyúl a témához. Bár azt már előre tudni lehet, hogy Peli inkább horrorosabb filmet fabrikál majd, míg a Slagle-féle változat inkább misztikus történet.

A rendező Slagle neve egyébként sok filmből ismerős lehet, leginkább színészként, de az operatőri munka, a forgatókönyvírás és a rendezés sem áll tőle messze, tehát lényegében egy gömbbel van dolgunk, a sok oldalúságát tekintve - varázslatos módon egyébként ebben a filmben is feltűnik majd az egyik főszerepben.

A poszter mondjuk egész jó, picit Mars feelingje van ugyan, de eltalált, az előzetest meg a tovább után találjátok, sajnos annak már teljesen más a szájíze. 

 

 

 

Címkék: amerikai előzetesek poszter upcomings area 51 confidential

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr904505546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.05.13. 17:05:50

Először véletlenül azt hittem, hogy Oren Peli filmjéről van szó, mikor publikáltam ezeket tegnap, mert annak ugyanez a címe, mínusz Confidential. Aztán szerencsére egy "kedves" kommentelőm figyelmeztetett.:D
A poszter mutatós.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.05.13. 17:55:49

Szerintem ez Asylum produkció lesz, nemde? :D

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.05.13. 18:04:24

igazából a Zeroinside Films és a Pinnovating Productions filmje lesz ez, de tulajdonképpen független darab... mondjuk én egy Asylum produkciónak jobban örülnék, mert az az esetek többségében legalább trashnek jó, itt meg elnézve az előzetest még ezt a kritériumot se fogja teljesíteni:D

süti beállítások módosítása